Hem / Nyheter / Ny bok: Träna ledarskap

Ny bok: Träna ledarskap

Den här boken innehåller forskningsbaserad kunskap om ledarskap kopplad till praktisk erfarenhet – vad som faktiskt leder till framgång och resultat. Vi beskriver ledarskap från flera håll: Palles erfarenhet som chef i många år och i många sammanhang. Saras erfarenheter som ledarutvecklare med kunskap om forskning och metoder.

Vi vill inspirera och intressera dig som är ledare, eller som överväger att ta en ledarroll, att träna så att du blir bättre i din roll och på så vis bidrar till en effektivare verksamhet – i det sammanhang där du utövar ditt ledarskap. Vi tipsar om träningsmetoder och verktyg samt hur du följer upp din träning.

Palle Lundberg och Sara Henrysson Eidvall, sid 9.

Palle Lundberg är kommundirektör och 2009 blev han utsedd till Årets chef. Här berättar han om sin egen resa från blyg pojke till framgångsrik ledare och delar med sig av sina erfarenheter av många års ledarskap: om framgångar, misstag, lärdomar – och varför det är så viktigt att träna.

Sara Henrysson Eidvall är legitimerad psykolog med specialistbevis i arbetslivets psykologi. Hon är också chefspsykolog för Mensa International. Sara skriver om den senaste forskningen och ger dig metoder för att utvecklas i din ledarroll.

Läs mer och köp hos Liber